Wijkeethuis

Een aantal actieve bewoners uit Gouda Oost heeft het initiatief genomen om een wijkeethuis in Gouda Oost te beginnen. Dit Wijkeethuis is gevestigd in het Nelson Mandela Centrum. Het eethuis is voor iedereen uit de wijk en zal een plek zijn waar mensen een gezonde maaltijd kunnen nuttigen en elkaar kunnen ontmoeten in alle diversiteit.

In het najaar van 2015 wordt gestart met eethuisactiviteiten in de week. In de toekomst wil het Wijkeethuis Gouda Oost dagelijks de deuren openstellen en de tafels dekken. Om dit mogelijk te maken zoeken we mensen die het leuk vinden om hieraan mee te werken. Om te koken, te bedienen of anderszins mee te helpen in de organisatie en uitvoering van de activiteiten.

Mocht u interesse hebben, om te komen eten en/of meehelpen, dan kunt u het formulier hiernaast invullen en opsturen of afgeven. U kunt ook uw gegevens en uw aanmelding mailen naar wijkeethuisoost[at]gmail.com. Na aanmelding zal iemand namens het Wijkeethuis Gouda Oost spoedig contact met u opnemen.